Lukijat

keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Pestään, vahataan, kiillotetaan, tienataan?

Joo, eli me ollaan täs jonkun aikaa jo aateltu et ruvetaan tienaan vähän rahaa meiän teolliselle puolelle , että saatais meille uusia oppimismahdollisuuksia ( eli, saatais podeja/padejä, joilla voidaan katsoo netistä tietoa ja käyttää näitä meiän "kirjoina", koska sieltä tietoa löytyy hyvin ja se vaikuttaa opiskeluunkin positiivisesti siinä mielessä, että on tieto lähellä. )

Ajateltiin tehdä sellanen homma, että ruvetaan peseen autoja.
Pesuihin siis sisältyy:
- imurointi
- ikkunoiden pesu
- auton pesu (autoshamppoolla)
- vahaus
- kiillotus yms.

Minä ja Miikka mietittiin tälle paketille jo kokonaishintaa, ja meidän mielestä n. 35e kaikesta olisi hyvä, eli ei liikaa, eikä liian vähän. Eli ideana on se, että tässä pikkuhiljaa meidän halliin saisi tuoda autoja,mopoja,moottoripyöriä,yms. pestäväksi (asiakas saa päättää mitä haluaisi meidän tekevän ajoneuvolle noista ylimmistä vaihtoehdoista ).

MUTTA KUITENKIN... Tänään minä, Sanna ja Miikka saatiin siis ensimmäinen auto hoidettavaks. Auto oli Audi TT.
Tässä olis vähän selostusta kuvien kera, mitä autolle saatiin aikaseksi (=

1. Ensimmäiseksi siis putsattiin auto vedellä, jonka jälkeen laitoimme ämpäriin vettä & autoshamppoota. Tällä käytiin seuraavaksi koko auto läpi. Tän jälkeen autoo kuivattiin sellasilla kumilastoilla (vedettiin ylimääräset vedet, yms pois.)2. Sitten ruvettiin siivoomaan autoa sisältäpäin. Eli imuroitiin koko auto sisältä, takaronkkia myöten.
Pestiin samalla myös jokainen ikkuna, jopa kahteen kertaan.


3. Kun auto oli sisältäpäin putsattu ja puunattu, Jari opetti meille hieman myllytystä. Kokeilimme kaikkia mahdollisia tököttejä, mitä meillä on tuolla myllytystä varten. Parhaiten roskat lähti kuitenkin sillä vahvimmalla aineella, ja pinnasta tuli kiiltävä. Myllytys oli alussa hieman haastavaa, mutta joku mukava kolmonen sitten kerto miten se parhaiten onnistuu & homma rupesi toimimaan.


4. Myllytystä varten myös suojattiin autoa, ja tältä se sitten näytti.


5. Myllytyksen jälkeen ruvettiin viimiseksi vahaamaan autoa. Jari näytti mallia, miten homma toimii. Sitten käytiin porukalla koko auto läpitte mömmöllä, yksi perässä putsaten ne pois.


6. Dadaa, auto valmiina! Kyllä siitä ihan hyvä tuli & toivottavasti kelpas asiakkaallekki. (=sitten kaikki vaan tuomaan autoja putsattaviks!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti