Lukijat

maanantai 1. lokakuuta 2012

Etätehtävä, Mitä mieltä olet pelistä?

Pelin ideaahan ei siis vielä tiedetä, mutta peli etenee niin, että Jari kertoo aina koko luokalle jonkin tietyn vihjeen, jonka perusteella ruvetaan etsimään tietoa ja yritetään selvittää kyseinen asia/esine mikä viittaa tähän vihjeeseen. ( Blogissani olen jo aikasemmin kertonut tästä pelistä & laittanut sinne vähän näitä saatuja vihjeitä ja pelin etenemisestä juttuja. Sieltä voi käydä lukemassa tarkemmin, ettei tarvitse kahteen kertaan asioita kirjottaa (= niinjoo, löytyy nimellä ; Jännitystä opiskelun ohella. ) Sinne sitten päivittelen näitä uusia vihjeitä ja muita asioita mitkä tähän peliin liittyy.

Mutta asiaan.. Meidän siis piti kertoa tänne, että mitä mieltä me olemme tästä pelistä.
No oma mielipiteeni on se, että kyllähän se tätä "jännitystä" tavalliseen koulunkäyntiin tuo. Mielestäni on hauskaa päästä välillä selvittämään ja arpomaan joitain vihjeitä.
Innolla ainakin odotan sitä, mitä tällä pelillä oikein yritetään meistä oppilaista saada "selville".
Joskus kuitenkin pelistä voi tulla vastoinkäymisiä.
Esimerkiksi joillain ei ole älypuhelinta millä etsiä netistä tietoa, joten se voi viivyttää tätä kyseistä henkilöä, ja joillain taas on, niin onhan niillä sitten etumatkaa tavallaan saada vihje selville.
Mielestäni peliä ei kannata ottaa kauheen vakavasti, voisi kuvitella että sen on vain leikkimielellä tehty, niin ei tule sellasta huonon häviäjän fiilistä. (= Mutta kyllähän tää peli nyt plussaa on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti